Hop til hovedindhold

Personlige indstillinger

AdgangBruger
Rute/settings

Din personlige indstillingsside med to faner: Indstillinger og Notifikationer.

Fanen Indstillinger

Virksomhed

  • Dit nuværende virksomhedsnavn (klikbart — administratorer går til Virksomhedsindstillinger, andre går til Koncern eller Virksomhedsmuligheder)
  • Afdelingsvælger — skift mellem afdelinger, hvis du har tilladelse

Personlige oplysninger

FeltBemærkninger
NavnKan være låst af virksomhedens politik
E-mail
Mobiltelefon
Medarbejdernummer
LoginmetoderKnap til at administrere dine loginmetoder
ID-kort PINKun synlig hvis Kiosk-modulet er aktivt

UI-præferencer

  • Udvid kategorier — om værktøjskategorier er udvidet som standard
  • Værktøjssortering — sorter efter navn eller efter værktøjs-ID

Kontaktoplysninger for værktøj

  • Brug virksomhedens værktøjskontakt — skift mellem virksomhedens kontaktoplysninger og dine personlige oplysninger som standard på værktøj, du administrerer

Sprog

Sprogvælger-komponent.

Tema

Et gitter af temaprøver: Virksomhedsfarver (hvis tilgængelige), Dag, Nat, Standard samt brugerdefinerede temaer. Det valgte tema har en stiplet kant. Mulighed for at følge systemets mørk tilstand-indstilling.

Slet konto

Link til siden for kontosletning.

Fanen Notifikationer

Mailingliste

  • Nyhedsbrev til/fra — tilmeld/frameld dig mailudsendelser

Push-notifikationer

  • Push ved modtagelse — bliv underrettet, når nogen giver dig et værktøj

Fejl- og påmindelsesrapporter (kun administrator)

  • Værktøjsfejlrapporter — modtag fejlrapporter fra værktøj
  • Værktøjspåmindelsesrapporter — modtag vedligeholdelsespåmindelser

Push-notifikationsenheder

  • Liste over dine registrerede enheder med model og OS-version
  • Slå push til/fra pr. enhed
  • Slet-knap for at fjerne en enhed
  • "(denne)" label for den aktuelle enhed

E-mail-notifikationer

  • Push via e-mail — modtag notifikationer via e-mail (kræver verificeret e-mail)

Gemmer

Nogle indstillinger gemmes med det samme (skift, sprog, tema). Andre kræver, at du klikker på gem-knappen, der vises, når ændringer registreres. Du bliver bedt om at gemme, hvis du navigerer væk med ikke-gemte ændringer.