Skip to main content

Anna työkalu

PääsyKäyttäjä
Reitti/giveto/:id

Siirrä työkalu toiselle henkilölle, varastolle tai työkalukokoelmalle yrityksessäsi.

Mitä näet​

Segmenttivalitsin​

Jos sinulla on varastotilauksia, voit vaihtaa välillä:

  • Omat varastot — suodatettu seuraamiisi varastoihin (oletus)
  • Kaikki — näyttää kaikki

Haku​

Suodata kaikki vastaanottajat nimen perusteella.

Kotisijainnin pikakuvake​

Jos työkalulla on kotivarasto etkä ole kyseinen varasto, korostettu kortti ilmestyy ylös: "Kuuluu tänne". Tämä on nopea tapa palauttaa työkalu sinne, mistä se tuli.

Vastaanottajalistat​

Kolme osaa klikattavista vastaanottajista:

  1. Työkaluvarastot — kaikki varastosijainnit
  2. Työkalukokoelmat — ryhmitellyt työkalusarjat (poissulkee työkalun oman kokoelman)
  3. Käyttäjät — yksittäiset henkilöt (vain "Kaikki" -tilassa)

Työkalun nykyinen omistaja on poissuljettu kaikista listoista — et voi antaa työkalua sille, jolla se jo on.

Mitä tapahtuu, kun valitset vastaanottajan​

  1. Järjestelmä hakee vastaanottajan yhteystiedot
  2. Jos annetaan varastolle, työkalun fyysinen sijainti tyhjennetään automaattisesti
  3. Luovutus kirjataan metatiedoilla (muistiinpanot, hallussa pitoaika jne.)
  4. Sinut palautetaan työkalun tietosivulle