Skip to main content

Tilin poistoilmoitus

Kanava📧 Sähköposti
VastaanottajaYrityksen ylläpitäjät, joilla on työkalun omistajan yhteyssähköposti

Kertoo ylläpitäjille, kun käyttäjä poistaa oman tilinsä.

Käyttöönotto

Lähetetään automaattisesti — ei vaadi asennusta, kunhan ylläpitäjällä on Työkalun omistajan yhteystiedot -sähköposti asetettuna Yritysasetuksissa.

Tarkoitus

Pitää ylläpitäjät tietoisina itsepalveluna tehdyistä tilin poistoista, koska käyttäjän työkalukohdistukset ja historia saattavat vaatia jatkotoimia.

Kuka sen vastaanottaa, ja milloin

Lähetetään yrityksen ylläpitäjille, joilla on yhteyssähköposti asetettuna, sillä hetkellä kun käyttäjä suorittaa loppuun Tilin poistaminen -toiminnon itse.

Ilmoituksen sisältö

Tunnistaa, mikä käyttäjä poisti oman tilinsä.