Powiadomienie o usunięciu konta
| Kanał | |
| Wysyłane do | Administratorzy firmy z ustawionym adresem kontaktu właściciela narzędzi |
Informuje administratorów, gdy użytkownik samodzielnie usuwa swoje konto.
Jak włączyć
Wysyłane automatycznie — bez konfiguracji, poza posiadaniem przez administratora ustawionego adresu Kontakt właściciela narzędzi w Ustawieniach firmy.
Cel
Informuje administratorów o samodzielnym usuwaniu kont przez użytkowników, ponieważ przypisania narzędzi i historia danego użytkownika mogą wymagać dalszych działań.
Kto to otrzymuje i kiedy
Wysyłane do administratorów firmy z ustawionym adresem kontaktowym, w momencie gdy użytkownik samodzielnie zakończy proces Usuwania konta.
Treść powiadomienia
Wskazuje, który użytkownik usunął swoje konto.