Værktøj overdraget til dig
| Kanal | 🔔 Push (📧 e-mail hvis Push via e-mail er slået til) |
| Sendes til | Brugeren der modtager værktøjet |
Bekræfter at et værktøj er blevet overdraget til dig, så du ved, det nu er på din liste — selv hvis du ikke selv scannede det.
Sådan aktiverer du
Slå Push ved modtagelse til under Indstillinger → Fanen Notifikationer (se Notifikationspræferencer). Er den slået fra, får du slet ikke denne notifikation — der er ingen fallback. Intet modul er påkrævet.
Formål
Bekræfter en overdragelse, så den modtagende bruger straks ved, hvad der blev givet til dem, uden at skulle åbne appen og tjekke deres værktøjsliste.
Hvem modtager den, og hvornår
Sendes til den bruger, et værktøj gives til, i det øjeblik en "giv"-handling registreres for det pågældende værktøj (uanset om overdragelsen udføres af brugeren selv eller af en anden på deres vegne).
Notifikationsindhold
Navngiver det værktøj, der blev overdraget, og linker direkte til det.