Verktyg överlämnat till dig
| Kanal | 🔔 Push (📧 e-post om Push via e-post är aktiverat) |
| Skickas till | Användaren som tar emot verktyget |
Bekräftar att ett verktyg har överlämnats till dig, så att du vet att det nu finns på din lista även om det inte var du som skannade det.
Så aktiverar du den
Aktivera Push vid mottagande under Inställningar → Fliken Aviseringar (se Aviseringsinställningar). Om den är avstängd får du inte denna avisering alls — det finns ingen reservlösning. Ingen modul krävs.
Syfte
Bekräftar en överlämning så att den mottagande användaren omedelbart vet vad som gavs till dem, utan att behöva öppna appen och kontrollera sin verktygslista.
Vem tar emot den, och när
Skickas till användaren ett verktyg ges till, i det ögonblick en "ge"-åtgärd loggas för det verktyget (oavsett vem som utför överlämningen — de själva eller någon annan å deras vägnar).
Aviseringens innehåll
Namnger verktyget som överlämnades och länkar direkt till det.